Søk praksisplass som norskassistent i Bayeux, Frankrike!

Lycée Alain Chartier i Bayeux (Normandie) har en seksjon for norske elever som tar fransk baccalauréat. Assistenten i norsk språk vil undervise og fungere som støttespiller for den norske lektoren som er ansvarlig for seksjonen. Søknadsfrist 2. februar 2020.

Hva annet er viktig å vite?

Kontrakten varer 7 måneder (begynnelsen av oktober til slutten av april). Under kontraktens varighet blir assistenten ansatt og betalt av akademiet i Caen.

I tillegg til denne kontrakten, vil assistenten jobbe en ekstra måned (i september) som er lønnet av DIKU. Vær oppmerksom på at du kan bli spurt om å bli med på skoleturer i løpet av ferien som du vil motta kompensasjon fra DIKU for.

• Du vil jobbe rundt 12 timer i uken.
  • Du mottar 796 euro i måneden.
  • Du må søke før 2. februar 2020.

Hva er søknadskriteriene?

• Være norsk statsborger
  • Være mellom 20 og 30 år
  • Være student på et norsk universitet og ha avsluttet 2. studieår innenfor en høyere utdanning.
  • Ha minimum nivå B1 i fransk

Nærmere informasjon om stillingen og søknadsprosedyre finner du her.

Husk at du også kan søke om Erasmus+ stipend

Publisert 7. nov. 2019 17:28 - Sist endret 7. nov. 2019 17:28