Bli norskassistent i Bayeux, Frankrike

Lycée Alain Chartier i Bayeux (Normandie) har en seksjon for norske elever som tar fransk baccalauréat. Assistenten i norsk språk vil undervise og fungere som støttespiller for den norske lektoren som er ansvarlig for seksjonen. Søknadsfrist 1. juni.

Hva annet er viktig å vite?

• Kontrakten varer 7 måneder (begynnelsen av oktober til slutten av april). Under kontraktens varighet blir assistenten ansatt og betalt av akademiet i Caen.

I tillegg til denne kontrakten, vil assistenten jobbe en ekstra måned (i september) som er lønnet av DIKU. Vær oppmerksom på at du kan bli spurt om å bli med på skoleturer i løpet av ferien som du vil motta kompensasjon fra DIKU for.

• Du vil jobbe rundt 12 timer i uken.
  • Du mottar 796 euro i måneden.
  • Du må søke før 1. juni 2020.

Hva er søknadskriteriene?

• Være norsk statsborger
  • Være mellom 20 og 30 år
  • Være student på et norsk universitet og ha avsluttet 2. studieår innenfor en høyere utdanning.
  • Ha minimum nivå B1 i fransk

Hvordan søke?

1. Last ned søknadsskjema her : Dossier de candidature

For å unngå problemer, må du:

• Laste ned søknadsskjemaet til datamaskinen din (skannede mapper kan ikke behandles).
  • Bruke den siste versjonen av Adobe Reader;
  • Fullføre og signere den delen som er reservert læreren FØR du signerer selv.
  • Sjekk at vedleggene ikke er for store (mindre enn 1 MB).

2. Send skjemaet og de nødvendige dokumentene til: sdugast@france.no

Spørsmål?

Du finner mer informasjon om stillingen på nettsiden til Institut français de Norvège eller på telefon +47 23 20 30 16

Publisert 4. mai 2020 10:51 - Sist endret 4. mai 2020 10:51