Markedskonsulent

En grad kommer godt med når man skal søke jobb første gang og gir en god ballast i det daglige arbeidet, mener Nina Angell, som er markedskonsulent i Accenture og har en bachelor fra HF.

Nina Angell

- Beskriv de viktigste oppgavene du har i jobben din i dag?

- Jeg har ansvar for rekrutteringsmarkedsføring og intern kommunikasjon. Og arbeider med å planlegge annonsekampanjer, primært på nett og i sosiale medier men også noe print, og i tillegg andre markedsaktiviteter. Dette innebærer koordinering og utvikling av annonsemateriell og markedsmateriell, som brosjyrer og give-aways. Det er også veldig viktig å måle effekten av kampanjene og presentere resultatene.

- Hva liker du best med jobben din?

- Variasjonen i arbeidsoppgavene, samarbeidet på tvers av avdelingene og at jeg stadig lærer nye ting, får erfaring og utvikler meg.

- Hvordan er utdanningen fra HF relevant i denne jobben?

- Bakgrunnen fra HF og Institutt for medier og kommunikasjon, og spesielt kommunikasjonsfagene, har vært relevant med tanke på intern kommunikasjon i bedriften. Fagene i sosiale medier er meget relevante. Vi bruker både Facebook og LinkedIn for å nå våre målgrupper, som er nyutdannede og erfarne arbeidssøkere som vi ønsker skal begynne å jobbe hos oss.

- Ditt beste tips til ferske studenter som tenker på jobbmulighetene etter studiene?

- Stå på med studiene! En god grad kommer godt med når man skal søke jobb første gang og gir en god ballast i det daglige arbeidet.

I tillegg til jobb studerer hun videre på deltid, og tar en mastergrad i medier og kommunikasjon med fokus på sosiale medier.

Av arbeidslivskoordinator HF, Torunn Nyland
Publisert 28. apr. 2017 10:21 - Sist endret 5. okt. 2017 12:51