Aktuelt

Publisert 19. juli 2018 08:12

Det nettverksbaserte lagringsområdet hf-depot er blitt oppgradert for bedre å fungere med Windows 10.

Publisert 19. mai 2017 09:19

HF-IT blogger om Office 365 på UiO. Bloggen har som mål å øke bruken av tjenester i UiOs foretrukne skytjeneste, Office 365, og da med et særlig fokus på hvordan hvordan vi kan jobbe smartere og på hvordan bruk av løsningen kan gi økt samhandling.

Vi tar sikte på å publisere en artikkel hver uke hvor forskjellige temaer vil bli tatt opp og håper at du vil følge oss.

Publisert 19. jan. 2016 14:26

De fleste av våre kopimaskiner kan også brukes til utskrift eller scanning, og er utstyrt med en Safecom-kortleser. Veiledningen viser hvordan en enkelt kan skrive ut på kontomaskin med Windows.

Publisert 21. juni 2015 22:27

Fra og med 1. juli justeres måten man tilkobler sin UiO Windows-kontormaskin og Windowstjenere hjemmefra eller på reise. For de det gjelder kreves det visse endringer i tilkoblingsfilen.

Publisert 12. mai 2015 13:59

UiO tar nå i bruk en ny utskriftsløsning. Løsningen innebærer noen forenklinger og fordeler over det eksisterende systemet.

Løsningen er ett av flere tiltak som er initiert med basis i Grønt UiO-satsingen. Kortutskrift reduserer muligheten for feilutskrift og det antas at dette vil føre til lavere papirforbruk på UiO. I noen tilfeller tror vi også at det kan føre til bedre orden rundt skriverne. Hvis kortutskrift kombineres med dobbelsidig utskrift kan papirforbruket reduseres ytterligere. Standardvalget for utskrift til løsningen er derfor dobbelsidig utskrift.

Publisert 21. mars 2014 09:33

Standardinnstillingen for kalendre på UiO er at alle kalenderbrukere kan se når du er ledig eller opptatt. Dette er hensiktsmessig når man skal invitere til møter. Det kan også være nyttig å gi alle eller en mindre gruppe tilgang til å se hvilke møter du har i kalenderen.