Flexphil – Exphil på nett

Flexphil er et nettkurs i Examen philosophicum som er gratis og åpent for alle. Kurset er spesielt egnet for deg som tar Exphil som selvstudium, men kan med fordel også brukes av studenter som følger ordinær undervisning.

Klikk den røde knappen for å registrere ny bruker. Etter registrering får du en e-post som du MÅ BEKREFTE for å full tilgang til kurset. Hvis du ikke får en e-post, har du sannsynligvis ikke oppgitt riktig e-postadresse. Da må du registrere deg på nytt.

 

Registrere ny FlexPhil-bruker

Innlogging for eksisterende brukere

Hva er Flexphil?

Flexphil består av filosofiske samtaler mellom Exphil-forelesere, med spørsmål og svar fra de to lærebøkene som utgjør pensum.

Kurset har 14 moduler, hver med 10 filmsnutter. I Flexphil følger du filmsnuttene og øver på innholdet ved å svare på enkle quiz-oppgaver.

I Flexphil er det 140 Quizer, 20 modultester og en stor avsluttende stor test. Alle testene kan tas flere ganger om du ønsker det for å lære mer.

Flexphil kan benyttes som en ekstra læringsressurs for deg som har planer om å avlegge eksamen i Exphil, men du kan også gjennomføre kurset uten å avlegge eksamen.

Eksamen i Exphil ved UiO

Merk: Registrering på Flexphil gir ingen automatisk rett til å avlegge eksamen. Du må registreres med generell studiekompetanse, og deretter semesterregistrere deg og betale semesteravgift, samt melde deg opp til eksamen, innenfor de fristene som gjelder for dette.

Nærmere informasjon om pensum og eksamen finner du i emnebeskrivelsen for Exphil og på semestersiden for det aktuelle semesteret.

Avlagt Exphil ved UiO godkjennes ved alle universiteter og høyskoler i Norge.

Kontakt oss

  • Send gjerne en e-post til Flexphil hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger når det gjelder dette kurset.
  • Hvis du lurer på noe rundt pensum, eksamen eller andre ting knyttet til Exphil, se IFIKKs kontaktvelger.

Følg oss på Facebook

Flexphil på YouTube