English version of this page

Fudan-europeisk senter for kinastudier (FECCS

Fudan-European Centre for China Studies logo with chinese and latin letters.

Forskningssamarbeid mellom Kina og Europa

Fudan-europeisk senter for kinastudier (FECCS) har som målsetning å fungere som arena for å fremme akademisk samarbeid mellom Kina og Europa innen kinastudier i ordets bredeste forstand.

Senteret legger til rette for nye og eksisterende felles forskningsprosjekter, akademisk nettverksbygging og kinesisk-europeisk samarbeid. Fokuset er på forskning, forskningsbasert formidling og utveksling av master- og ph.d.-studenter

Forskning

Senteret fremmer tiltak for å initiere, koordinere og utvikle forskningsnettverk og samarbeid mellom forskere og forskergrupper ved Fudan Universitet (ekstern lenke, engelsk), Universitetet i Oslo og andre partnere innen forskningsfelt av felles interesse.

Samarbeidsområder spenner fra forskning på klima og miljø til helse og livsvitenskap, transnasjonale studier og studier av styresett og styresystemer.

Personer

Senteret består av og drives i samarbeid mellom vitenskapelig og administrativt ansatte ved Fudan Universitet og Universitetet i Oslo.

Aktuelle saker

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta e-poster om arrangementer, forskning og støtteordninger. 

Navnefeltet kan forbli tomt; vi trenger kun e-postadressen din. Du kan lese mer om personvernserklæringen vi forholder oss til eller ta kontakt med listeansvarlig her dersom du skulle lure på noe som helst.

Meld deg på her