Studentjobber

Tidligere

Tid: 4. des. 2022

Vi trenger inntil 5 opptaksmedarbeidere til å bistå i behandlingen av søknader til grunnstudier og masterstudier. Stillingsprosent vil variere fra 40-100%, og man må påregne å kunne jobbe fullt i juni og juli. Søknadfrist 4. desember.

diverse arkivmateriale
Tid: 11. nov. 2022

Stillingene knytter seg til prosjektet Before Copyright: Printing Privileges and the Politics in Early Modern Europe (c. 1500-1800).

Bildet kan inneholde: fottøy, jeans, smil, bukse, sko.
Tid: 1. nov. 2022

Har du lyst til å jobbe med videoproduksjon og podkast med mål om å forbedre den digitale undervisningen ved HF?

Bildet kan inneholde: fottøy, jeans, smil, bukse, sko.
Tid: 4. okt. 2022

Vil du bidra til at nye studenter får en god start på studiene samtidig som du får relevant ledererfaring?

Tid: 25. sep. 2022

Er du en god formidler? Vil du motivere elever i videregående skole til å ta høyere utdanning? Bli studentambassadør! Søknadfrist 25. september.

Tid: 25. sep. 2022

Har du lyst til å skape morsomme og minneverdige opplevelser for søkere og nye UiO-studenter? Vi søker to engasjerte studenter til å planlegge og gjennomføre arrangementer. Søknadfrist 25. september.

Tid: 8. sep. 2022

Vi søker to engasjerte programstudenter som har lyst til å jobbe deltid i HF-studieinfo, fakultetets førstelinje og ansikt utad!

diverse arkivmateriale
Tid: 1. sep. 2022

Stillingene knytter seg til prosjektet Mapping the Human Capital of the Nordic Countries (HCNC).

Kvnne presenterer engasjert
Tid: 26. aug. 2022

Studerer du historie, engelsk, fransk, spansk, nordisk, filosofi, medier og kommunikasjon eller tverrfaglige kjønnsstudier? Og vil du jobbe med formidling?

Da vil vi ha din søknad på deltidsjobb som skolebesøker ved HF!

Mann presenterer engasjert
Tid: 19. aug. 2022

Er du lidenskapelig opptatt av faget du studerer? Og kan du formidle nytten og gleden ved ditt fag?

HF søker skolebesøkere – en jobb som lar deg arbeide med både fag og formidling.

Åtte smilende mennesker i røde UiO jakker forran en stand
Tid: 19. aug. 2022

HF leter etter en engasjert og strukturert student til å koordinere vår skolebesøksordning!

Tid: 23. mai 2022

Er du masterstudent på lingvistikk, nordiske studier eller lektorprogrammet? Da kan dette kanskje være interessant for deg.

Tid: 23. mai 2022

Ønsker du å bidra til læring i et sosialt fellesskap, motvirke ensomhet og skape godt studiemiljø?