2-ukers intensivkurs i Granada

ILOS tilbyr hvert vårsemester muligheten til å ta et to ukers intensivkurs i Granada (ca. 2 timers busstur fra Málaga flyplass).

Kurset passer for alle bachelorstudenter i spansk, men aller best for førsteårsstudenter. Det gis fritak fra eventuell undervisning på 1000-nivå mens kurset i Granada pågår.

Dette er en gylden mulighet for deg som spanskstudent på årsenhet eller bachelor til å bli bedre i muntlig og skriftlig spansk, og til å oppleve spansk språk og kultur på nært hold!

Kurset holdes i regi av Centro de Lenguas Modernas ved Universitetet i Granada og legger vekt på ferdighetene i språket. Kurset varer i to uker med fire timer undervisning daglig fra mandag til fredag. I tillegg får du være med på spennende organiserte utflukter og aktiviteter. Les i Granada-bloggen hva tidligere studenter har opplevd.  

Ved kursstart blir du plassert i en gruppe som passer ditt nivå, sammen med studenter fra hele verden. På slutten av kurset tar du en test og du får et kursbevis som viser nivået du har oppnådd.  

Studentene betaler reise og kurs selv, men gjennom avtalen mellom ILOS og Centro de Lenguas Modernas får du en redusert pris på kurset. 

Du finner mer informasjon om kurset og påmelding lenger ned på siden. Hvis du velger å delta på kurset er det viktig at du også registrerer deg via UiOs nettskjema. 

Semester Kursdato Informasjon og påmelding:   Nettskjema UiO
Vår 2020

Uke 12 -13 (startdato 17.03)

Påmelding og kursinformasjon

Påmelding til infomøte 28.10

 

       

 

Kontaktperson ved ILOS: Cecilia Ingulstad: cecilia.ingulstad@ilos.uio.no

Publisert 8. juli 2020 15:25 - Sist endret 8. juli 2020 15:25