Disputaser

Tidligere

Doktorgradskandidat Alexander Kristoffersen Lykke
Tid og sted: 25. sep. 2020 13:15, Digital disputas i Zoom og i Eilert Sundts hus, auditorium 4

Master Alexander Kristoffersen Lykke ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: “Variation and Change in the Tense Morphology of Heritage Norwegian in North America”.

doktorgradskandidat Rafael Lomeu Gomes
Tid og sted: 15. juni 2020 13:15, Digital disputas via Zoom

Master Rafael Lomeu Gomes vil 15. juni forsvare sin avhandling Family multilingualism: Language practices and ideologies of Brazilian-Norwegian families in Norway for graden ph.d.

Bildet kan inneholde: kvinne, hår, ansikt, hud, øyenbryn.
Tid og sted: 13. feb. 2020 13:15, Gamle Festsal, Domus Academica

Master Yvonne Wilhelmina Henriëtte van Baal ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier vil forsvare sin avhandling for graden Philosophiae Doctor (ph.d.): Compositional Definiteness in American Heritage Norwegian.

Bildet kan inneholde: Hår, Ansikt, Hud, Øyenbryn, Hake.
Tid og sted: 5. apr. 2019 13:15, Helga Engs hus, auditorium 2

Magister Maria Antonina Obojska ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Stance in online and offline metalinguistic talk among Polish adolescents in Norway.

Tid og sted: 14. des. 2018 13:15, Gamle festsal, Domus Academica

Master Verónica Pájaro ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Who gets to pass? Performances of professional selves and language competences in job interviews in multilingual Norway.

Tid og sted: 19. okt. 2018 13:15, Helga Engs hus, auditorium 2

Master Diana Maria Camps ved Senter for flerspråklighet (Multiling) vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Legitimating Limburgish: The discursive construction of a regional language in the Netherlands