English version of this page

Konferanser

Tidligere

Tid og sted: 7. mai 2018 09:30 - 8. mai 2018 16:00, Niels Treschows hus, HF-12, 12. etasje
Tid: 15. feb. 2018 08:30 - 16. feb. 2018 18:00

NoSLiP is a conference for graduate students, organized by graduate students, on behalf of the Norwegian Graduate Researcher School in Linguistics and Philology (LingPhil). The scope of the conference is rather broad, we welcome submissions from all areas of linguistics and philology.

Invited speakers are: Loraine K. Obler (City University of New York) Aditi Lahiri (University of Oxford) Martin Haspelmath (University of Leipzig) Terje Lohndal (Norwegian University of Science and Technology; The Arctic University of Norway)

More information about the program can be found here.

Tid og sted: 8. feb. 2018 08:30 - 16:00, Litteraturhuset

Hva skjer når familiedrømmen ikke går i oppfyllelse? Denne debattdagen handler om familiehistoriene som ikke fortelles: Opplevelsen av å være ufrivillig barnløs i et samfunn der det meste dreier seg om barn, og når det å bli foreldre ikke blir som forventet. Arrangementet vil bringe fram nye stemmer og argumenter i den norske debatten om fertilitet, familie og foreldreskap.