Studieaktuelt ved Det humanistiske fakultet

Aktuelt

• En folkemengde sees over skulderen til en som holder et TV-kamera i venstre kant av bildet, en mikrofon på stativ i midten.. Nytt masterprogram i politisk kommunikasjon ved UiO 12. jan. 2022 10:14

For å forstå politikk og politiske prosesser må du vite hvordan mediesystemene fungerer. Hvordan disse henger sammen lærer du mer om på et nystartet masterprogram – det eneste i sitt slag i Norge.

• Foto av tre studenter stående i en bygate i Oslo Lærer historiefaget i Oslos gater 15. des. 2021 10:20

En alminnelig gate kan fortelle om uløste mysterier og viktig politisk historie. På UiO får Marius, Eirik og Jenny innføring i historiefaget ved å fordype seg i Balchens gate på Frogner.

16 aug.
16:00, Ivar Aasens hage

Ønsker du å bli kjent med campus på en morsom måte? Bli med på rebus og heng i Ivar Aasen hage.

18 aug.
15:00, Ivar Aasens Hage

Velkommen til grilling i Ivar Aasens hage!

19 aug.
15:00, Ivar Aasens hage

Finn frem barnet i deg og bli med på en leken avslutning på studiestartsuka!

23 aug.
15:00, Ivar Aasens Hage

Det humanistiske fakultet har gleden av å invitere nye masterstudenter til grilling i Ivar Aasens hage!

Utlysninger