Ingen kommende arrangementer

Aktuelle saker

• Ansikt, portrett av Marianne Marianne er vår nye kollega i Roma 7. okt. 2021 15:13

Det norske institutt i Roma ønsker Marianne Ritsema van Eck velkommen som vår nye postdoktor. I løpet av de neste tre og et halvt årene vil Marianne utvikle sitt forskningsprosjekt med tittelen St Helena and the city of Rome: re-inventing the late antique Christian past in early modernity (ca. 1450-1650).

• Bildet kan inneholde: bygning, gjøre, vindu, hus, utgivelse. ACTA 32 er online! 14. sep. 2021 15:57

ACTA ad archaeologiam et artium historiam pertinentia vol. XXXII nr. 18 N.S. (2020) er online nå.

Se innholdsfortegnelsen og last ned artiklene.

Du kan kjøpe en trykt versjon av Journal på Scienze e Lettere

• Illustrasjon. koronavirus Green Pass i Italia 27. aug. 2021 15:51

Italienske myndigheter har innført krav om korona-sertifikat, såkalt Green Pass (Certificazione Verde) for adgang blant annet til universiteter (inkludert Det norske institutt i Roma), bibliotek, museer, og innendørs matservering.