Aktuelle saker

• Bildet kan inneholde: font, rektangel, kunst, elektrisk blå, sirkel.
    Novembre Nordico 27. okt. 2022 13:50

Roma fylles av arrangementer for å markere båndene mellom de nordiske landene og den evige stad i hele november. Det blir utstillinger, presentasjoner, konserter og film. Det er også laget et interaktivt kart for å se nordiske spor i Roma.

• Bildet kan inneholde: jeans, himmel, sky, reise, naturlig landskap.
    Haustens studentar på emnet ROMA2020 18. okt. 2022 11:59

No er ROMA2020 fullt i gang denne hausten, med studentar frå fleire universitet i Noreg som har komet til Italia sin hovudstad for å oppleve og lære om byen gjennom ein fleirfageleg tilnærming. Emnet baserer seg på ekskursjonar og monumentbasert undervising, der studentane får sjå, og djupare forstå, Roma som stad og symbol.

• art, many people , market, art gallery, people carrying paintings on their back
    CALL FOR PAPERS: Art Beyond Placeness. Narratives of Movement in the Early Modern Period. 27. sep. 2022 11:59

Workshop på Det norske institutt i Roma 31. mai - 1. juni 2023