English version of this page

Forskerleilighet

Det norske institutt i Roma tilbyr en leilighet i grunnetasjen for forskere fra HF / UiO og instituttets partnerinstitusjoner som ønsker å ha lengre forskningsopphold i Roma (minimum en måned).

Seng og nattbord, kjøkkenbord med stoler, inngangsdøren til et rosa bygg. Kollasj av tre foto.

Leiligheten ligger på Gianicolo-høyden i rolige omgivelser, med lett tilgang til Instituttets bibliotek, kontorer, hage og terrasse.

Foto: DniR

Om leiligheten

Leiligheten ligger på Gianicolo-høyden i rolige omgivelser, med lett tilgang til Instituttets bibliotek, kontorer, hage og terrasse.

Leiligheten består av 1 soverom, 1 stue, 1 bad, 1 entre og 1 kjøkken, og har utgang til hage. Leiligheten har kjøkkenutstyr, håndklær og sengetøy. Den er enkelt utstyrt, men har en fantastisk beliggenhet. 

Forskere betaler ikke for bruk av leiligheten, men må samarbeide med instituttets ansatte i forhold til sikkerhet og drift. Visse dager må kjøkkenet deles med Instituttet, som bruker det til enkel anretning i forbindelse med konferanser og møter.

Søknad sendes til post@roma.uio.no  innen 1. mai for bruk av leiligheten i høstsemesteret og innen 1. oktober for vårsemesteret. Søkere med lengre forskningsopphold og prosjekter med Roma-relevans vil bli prioritert.

Søknaden bør inneholde:

  • CV og kort prosjektbeskrivelse
  • Søknadsbrev med beskrivelse av oppholdet (Roma-relevans, periode og fleksibilitet i forhold til datoer).
Publisert 22. feb. 2022 16:46 - Sist endret 15. sep. 2022 08:56