Kommende 5 dager

20 feb.
Image may contain: Screen, Electronics, Technology, Computer monitor, Electronic device.
Tid og sted: 20. feb. 2020 17:0019:00, Popsenteret, Trondheimsveien 2

Årets tre første WoNoMute-workshops arrangeres i samarbeid med Popsenteret. Workshopene er gratis, krever ingen forkunnskaper og er åpne for jenter/kvinner/ikke-binære.

Flere kommende arrangementer

Professor Tecumseh Fitch
Tid og sted: 25. feb. 2020 13:1515:00, Forsamlingssalen, Harald Schjelderups hus

Professor Tecumseh Fitch will give a seminar lecture on "Hierarchy in Rhythmic Cognition" as part of the RITMO Seminar Series.

Tid og sted: 4. mars 2020 12:1513:15, RITMO's Common area

Dr. Fernando E. Rosas from Imperial College London will give a talk on "How music and the brain can illuminate each other via complexity science"

Tid og sted: 11. mars 2020 10:0015:00, Georg Sverdrups hus – University Library, Aud 2

Research project eInfrastructure for video research (eVIR) invites to its concluding conference "Shareable and Searchable: Video data between Open Access and Ethics Requirements"

Image may contain: Roof, Architecture.
Tid og sted: 12. mars 2020 17:0019:00, Institutt for musikkvitenskap (ZEB), Rom 103,

Lær grunnleggende lydopptak og redigering i programvaren DAW Reaper. Workshopen passer for nybegynnere og vil være praktisk rettet. Workshopene er gratis, krever ingen forkunnskaper og er åpne for jenter/kvinner/ikke-binære.

Image may contain: Electronic musical instrument, Technology, Electronic instrument, Electronic device, Multimedia software.
Tid og sted: 13. mars 2020 17:0019:00, Institutt for musikkvitenskap (ZEB), Rom 103,

Sammen med artisten Jessica Sligter vil vi se på grunnleggende mixing av lyd, hvordan det fungerer og hvordan bruke effektene i DAW Reaper. Workshopene er gratis, krever ingen forkunnskaper og er åpne for jenter/kvinner/ikke-binære.