Arrangementer

• Prøveforelesning: Associate Professor, Why does Environmental Humanities matter? 21. aug. 2018

Ursula Münster holder sin prøveforelesning for stillingen Associate Professor/Director of Oslo School of Environmental Humanities (OSEH). Åpent for alle.

Oppgaven er som følger: Please prepare a lecture of 45 minutes including time for Q&A. The title of the lecture is "Why does Environmental Humanities matter?" It should constitute an example of public outreach and therefore target a broader audience of students and scholars, as well as representatives of funding institutions, media and policy makers with a potential interest in the Field.

• Prøveforelesninger: Screen Cultures (IMK, rom 208) 23. aug. 2018

Seks kandidater til en fast stilling som universitetslektor knyttet til Screen Cultures prosjektet ved Institutt for medier og kommunikasjon gir sine prøveforelesninger den 23. og 24. august.

Temaet for forelesningene er å gi en introduksjon til:

• Screen Histories
    • Screen Aesthetics
    • Screen Theories
    • Screen Technologies
    • Screen Politics
  • Prøveforelesning: Associate Professor, Why does Environmental Humanities matter? 23. aug. 2018

Hugo Reinert holder sin prøveforelesning for stillingen Associate Professor/Director of Oslo School of Environmental Humanities (OSEH). Åpent for alle.

Graeme Macdonald holder sin prøveforelesning for stillingen Associate Professor/Director of Oslo School of Environmental Humanities (OSEH). Åpent for alle.

• frojd-lite Disputas: Ny skoleforskning: Skal norske elever føle skyld fordi de bor i et rikt land? 24. aug. 2018

Master Ylva Frøjd ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier vil forsvare sin avhandling for graden Philosophiae Doctor (ph.d.): "Hvem bryr seg?" Global solidaritet og skyld i Operasjon Dagsverks materiell.