Aktuelle saker

Bilde av Franck Orban og Kjerstin Aukrust i opptaksstudio
Publisert 21. feb. 2020 15:00

Kjerstin Aukrust fra ILOS og Franck Orban fra HiØ inviterer kompetente og frankofile gjester til samtale om temaer som er viktige for å forstå det som skjer i Frankrike i dag, og for å vite mer om landets historie, politikk og kultur.

EUKids illustrasjon
Publisert 21. aug. 2019 11:11

Institutt for medier og kommunikasjon (IMK) er en sentral partner i to nye EU-finansierte prosjekter, som begge er knyttet til forskernettverket EU Kids Online, hvor Elisabeth Staksrud er med i ledelsen.

Publisert 18. juni 2019 11:03

Tipsene som hjelper deg i gang med studiene! En dag fylt med korte foredrag om studieteknikk, skriving, motivasjon, karriere og mye mer. Her blir det nyttig påfyll for både ferske og viderekomne studenter.

Tid: 30. august 2019 kl. 9.30-14.15. Sted: Georg Sverdrups hus

Publisert 8. mai 2019 14:30

Midlene går til undervisningsprosjektet UTFOR (Utforskende forelesninger og studentdrevne smågrupper i et stort humanistisk fag), som ledes av instituttleder Tor Egil Førland ved institutt for arkeologi, konservering og historie (IAKH).