Alle arrangement ved HF

Tid og sted: 22. aug. 2019 09:0023. aug. 2019 16:45, GM 652, University of Oslo
Poster
Tid og sted: 22. aug. 2019 17:3021:00, PAM 3

Her samles vi for å diskutere et verk på portugisisk som studenter og andre interesserte har lest noen sider av på forhånd. (Tilgjengelig fra nettsiden.) Den som presenterer boka, forklarer hvorfor hun eller han valgte den, forteller hvorfor valgte de sidene det er snakk om, og sier ellers det om forfatteren og verket som hun eller han syns er mest interessant. Deretter kan alle deltakerne diskutere det som har blitt sagt, og si hva de selv syns osv. Alt foregår på portugisisk.

Use o endereço circulo-leitura@hf.uio.no para perguntas, ou inscreva-se se quiser participar regularmente.

Portrett med briller, skjegg og skjerf
Tid og sted: 23. aug. 2019 09:15, Arne Næss auditorium, Georg Morgenstiernes hus

Master Hans Henrik Moe ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Breathing in the Anthropocene: China’s environmental crisis and the eschatological unconscious.

Tid: 23. aug. 2019 14:1516:00
Portrett med smil
Tid og sted: 28. aug. 2019 12:15, Forum, Forskningsparken, Gaustadalleen 21

Master Christopher Ben Wilson ved Institutt for medier og kommunikasjon vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Multi-stakeholder promotion of civic participation: assessing the Open Government Partnership’s influence on national policy.