Alle arrangement ved HF

Kommende 5 dager

14 apr.
Image may contain: Head, Eye, Dog breed, Dog, Carnivore.
Tid og sted: 14. apr. 2021 12:1513:00, CET. Register for webinar on Zoom.

What does the recovery of large carnivores in Norway tell us about the nature of conflict and coexistence? John Linnell, senior scientist at the Norwegian Institute for Nature Research, offers his perspectives.

An old black and white-photo of women and men behind the counter at an old fashioned shop.
Tid og sted: 14. apr. 2021 12:1513:30, Zoom

Associate Professor Anne Berg, Uppsala University, presents her ongoing work on voluntary associations and the market in nineteenth-century Sweden.

Bildet kan inneholde: håndskrift, beige, tre, skrift, skrive.
Tid og sted: 14. apr. 2021 16:1518:00, zoom
15 apr.
Studenter som studerer, leser og skriver
Tid og sted: 15. apr. 2021 17:0023:59, Zoom

Oppgaveskriving kan være gøy! På skrivenatt får du inspirasjon til alle deler av skriveprosessen. Her er noe for alle: workshops med praktiske tips, foredrag som kan hjelpe deg til å skrive bedre, uansett hva du studerer, og motivasjon og inspirasjon til å fortsette skriveprosessen din.

16 apr.
Doktorgradskandidat Jessica Pedersen Belisle Hansen
Tid og sted: 16. apr. 2021 13:15, Zoom

Master Jessica Pedersen Belisle Hansen ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier vil forsvare sin avhandling Video-mediated interpreting. The interactional accomplishment of interpreting in video-mediated environments for graden philosophiae doctor (ph.d).

Doktorgradskandidat Riccardo Pulicani
Tid og sted: 16. apr. 2021 13:15, Zoom

Master Riccardo Pulicani ved Institutt for litteratur, områdestudier og europeiske språk vil forsvare sin avhandling Quantification and Information Structure in Italian for graden philosophiae doctor (ph.d).

Flere kommende arrangementer

Image may contain: Person, Face, Hair, Photograph, Facial expression.
Tid og sted: 19. apr. 2021 14:1515:15, Zoom

We would like to welcome you to this Research Seminar with Elodie A. Roy titled: Infra-phonography: Towards a pre-history of home-recording practices.

Image may contain: Font, Art, Drinkware, Monochrome, Visual arts.
Tid: 20. apr. 2021 18:00

In Norsk kunsthistorie (1927), one of the first Norwegian Art History textbooks, a “statuette of a Lapp”, i.e., of a Sámi, is praised for its realism: its “sympathetic naturalness” makes it resemble an “ethnographic illustration.”

Doktorgradskandidat Liisa-Rávná Finbog
Tid og sted: 22. apr. 2021 15:00, Zoom

Master Liisa-Rávná Finbog ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk vil forsvare sin avhandling It speaks to you - Making Kin of People, Duodji and Stories in Sami Museums for graden philosophiae doctor (ph.d.).

Bildet kan inneholde: klær, panne, yttertøy, smil, erme.
Tid og sted: 23. apr. 2021 12:00, Zoom

Vi fortsetter med faglig-sosiale lunsjer hvor kollegaer presenterer temaer fra forskningen sin på en populærvitenskapelig måte, med 20 minutter til rådighet. Tilhørerne spiser lunsjen sin og kan stille spørsmål til slutt. Turen har kommet til Wencke Ophaug og hennes foredrag Min dobbelt-kontrastive fonetiske forskningskarusell.

Doktorgradskandidat Ida Seljeseth
Tid og sted: 23. apr. 2021 13:15, Zoom

Master Ida Seljeseth ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier vil forsvare sin avhandling Klart språk og retorisk medborgerskap for graden philosophiae doctor (ph.d).