Alle arrangement ved HF

Kommende 5 dager

10 mai
Bildet kan inneholde: svart og hvit, dress, monokrom fotografering, stol, vintage-klær.
Tid og sted: 10. mai 2021, Online

Learn more about the masterclass’ topic and programme, register for free and find our contact details.

11 mai
Bilde av bøkene som skal lanseres
Tid: 11. mai 2021 15:1516:15

Hvordan har forestillinger om Jerusalem formet kristne og sekulære kulturer i Skandinavia gjennom 1000 år?

Bildet kan inneholde: frisyre, fotografi, erme, kunst, vintage-klær.
Tid og sted: 11. mai 2021 16:1518:00, zoom

At the next Classics seminar, Astrid Grindeland (MA student in Greek, University of Oslo) will speak on her ongoing work on Lucian. Classics seminar email list subscribers will receive a zoom link two days before the event. If you have not received a zoom link, please email the Classics seminar organizer (borismas@ifikk.uio.no) directly.

13 mai
Bildet av Mentimeter på mobil
Tid og sted: 13. mai 2021 18:0018:30, Digitalt arrangement

Torsdag 13. mai arrangerer Mentimeter webinar om tema: "hvordan lage presentasjoner på unike og spennende måter".

Selv om det er en helligdag den dagen i Norge, oppfordrer Mentimeter likevel alle som ønsker å melde seg på slik at de kan sende ut opptak av seminaret i etterkant.

Flere kommende arrangementer

The logo of the Fudan-European Centre for China Studies. A mix of chinese and european letters.
Tid og sted: 18. mai 2021 09:0012:15, Oslo - Fudan

Climate, health and the imagination of human futures.

A bible and a red baseball caps with "Make America Great Again" in writing.
Tid og sted: 19. mai 202121. mai 2021, University of Oslo, Faculty of Humanities.

An international workshop on comparative study of autocratic leaders as savior figures.

Bildet kan inneholde: anlegg, bukse, eiendom, vindu, grønn.
Tid og sted: 19. mai 2021 12:0012:50, Zoom (og kanskje utenfor Sophus Bugges hus)

Tre av UiOs meritterte undervisere møtes til en HF:studiosamtale om erfaringer med hybridundervisning og hvordan det kan bidra til et godt læringsmiljø for studentene.

Image may contain: Bird, Leaf, Feather, Beak, Signage.
Tid og sted: 19. mai 2021 12:1513:00, CET. Register for webinar on Zoom.

What messages are coded through the nonhuman voice? How do animals witness, record, and replay the sounds of anthropogenic incursion? How might their calls pluralize human narratives of extinction and biodiversity loss? This talk will consider bird mimicry as an agential and unsettling sonic facsimile, sent live and direct from The Field. Mark Peter Wright, postdoctoral researcher at CRiSAP, University of the Arts, London, shares his research.

Poster do primeiro semestre
Tid og sted: 19. mai 2021 18:0019:00, Zoom

Her samles vi for å diskutere et verk på portugisisk som studenter og andre interesserte har lest noen sider av på forhånd. (Tilgjengelig fra nettsiden.) Den som presenterer boka, forklarer hvorfor hun eller han valgte den, forteller hvorfor valgte de sidene det er snakk om, og sier ellers det om forfatteren og verket som hun eller han syns er mest interessant. Deretter kan alle deltakerne diskutere det som har blitt sagt, og si hva de selv syns osv. Alt foregår på portugisisk.

Use o endereço circulo-leitura@hf.uio.no para perguntas, ou inscreva-se se quiser participar regularmente.