Forskningsaktuelt

Aktuelle forskningssaker

Arrangementer

• kris-ioppn Persuasion and Polarisation - PhD workshop (2/3 ECTS) 7. okt. 2020 10:15

Cross-disciplinary workshop on how to identify and overcome polarised views in different research areas and society at large. With Dr. Kris De Meyer (UK). NOTE: Due to high demand, participants will be divided into two groups, one meeting 7 Oct and the other 8 Oct.

• kris-ioppn Persuasion and Polarisation - PhD workshop (2/3 ECTS) 8. okt. 2020 10:15

• cll_ny_bildestorrelse Lesesirkel på portugisisk, círculo de leitura sobre literatura lusófona 8. okt. 2020 18:00

Her samles vi for å diskutere et verk på portugisisk som studenter og andre interesserte har lest noen sider av på forhånd. (Tilgjengelig fra nettsiden.) Den som presenterer boka, forklarer hvorfor hun eller han valgte den, forteller hvorfor valgte de sidene det er snakk om, og sier ellers det om forfatteren og verket som hun eller han syns er mest interessant. Deretter kan alle deltakerne diskutere det som har blitt sagt, og si hva de selv syns osv. Alt foregår på portugisisk.

Use o endereço circulo-leitura@hf.uio.no para perguntas, ou inscreva-se se quiser participar regularmente.

• black-lives-matter-nett-(3) Black Lives Matter: Past, Present and Future 28. okt. 2020 09:00

Rasisme og representasjon er aktuelle tema foran valget i USA i november. Universitetsbiblioteket ønsker å bidra til debatten rundt disse temaene med en paneldiskusjon der temaene ses både i et historisk, samtidig og fremtidig perspektiv.

• feedback PhD thesis seminar in literature 28. okt. 2020 09:15

The thesis seminar is a compulsory component of the PhD programme. Organized by Professor Tina Skouen, ILOS.

• verdenskart PhD thesis seminar in area studies 29. okt. 2020 10:15

Thesis seminar in area studies organized by Professor Ljiljana Saric at ILOS. The thesis seminar is a compulsory component of the PhD programme.

• postdoctraining-workshop-image Take Charge of Your Career as a PhD or Postdoctoral Researcher in the Humanities 11. nov. 2020 09:00

2-day online workshop with Dr. Kerstin Fritsches on how to succeed in developing your preferred career within or beyond academia.

• feedback PhD thesis seminar in literature 2. des. 2020 09:15