Kommende arrangementer

Poster
Tid og sted: 30. jan. 2020 17:3019:00, PAM 3

Her samles vi for å diskutere et verk på portugisisk som studenter og andre interesserte har lest noen sider av på forhånd. (Tilgjengelig fra nettsiden.) Den som presenterer boka, forklarer hvorfor hun eller han valgte den, forteller hvorfor valgte de sidene det er snakk om, og sier ellers det om forfatteren og verket som hun eller han syns er mest interessant. Deretter kan alle deltakerne diskutere det som har blitt sagt, og si hva de selv syns osv. Alt foregår på portugisisk.

Use o endereço circulo-leitura@hf.uio.no para perguntas, ou inscreva-se se quiser participar regularmente.

En tsjuktsjisk kvinne spiller på et tradisjonelt instrument.
Tid og sted: 31. jan. 2020 14:1516:00, Stort møterom, Georg Sverdrups hus

Førsteamanuensis Audun Johannes Mørch skal snakke om russisk urfolkslitteratur, med utgangspunkt i verkene til den tsjuktsjiske forfatteren Jurij Rytkheu (1930-2008).

A Chukchi woman plays a traditional instrument.
Tid og sted: 31. jan. 2020 14:1516:00, Stort møterom, Georg Sverdrups hus

Associate Professor Audun Johannes Mørch will give a talk about indigenous Russian literature, based on the works of the Chukchi writer Yuri Rytkheu (1930-2008).

Locationsmost  mentioned in Portuguese and Brazilian literary works
Tid og sted: 5. feb. 2020 09:006. feb. 2020 16:00, Harriet Holters hus, S 134 and G112

Two-days advanced (follow-up) GIS course for humanities and specially literature lectured by Danielle Sanches and Ângela Pité, researchers at NOVA, under the scope of the BILLIG project.

This course is a follow-up of the one in September by Daniel Alves and Danielle Sanches (see course) but can be attended separately (i.e., there are no preconditions to attend).

An Orthodox priest and Russia's president Vladimir Putin
Tid og sted: 10. feb. 2020 16:1518:00, HF-12, Niels Treschows hus

Alicja Curanović, Assistant Professor at University of Warsaw, will give a talk about the Russian Orthodox Church's increasingly prominent role in the Russian state diplomacy.