Kommende arrangementer

Gammelt ark med noter og tekst.
Tid og sted: 27. okt. 2020 19:0020:15, Sophus Bugges hus, Auditorium 1.

Kom og hør om britisk historie og engelsk språkhistorie. Det blir fremført sanger fra historien i løpet av forelesningen.

Tid og sted: 28. okt. 2020 09:0010:00, Scene HumSam, første etasje i HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus

Rasisme og representasjon er aktuelle tema foran valget i USA i november. Universitetsbiblioteket ønsker å bidra til debatten rundt disse temaene med en paneldiskusjon der temaene ses både i et historisk, samtidig og fremtidig perspektiv.

Ipad, pencils and scrabble letters on a table
Tid og sted: 28. okt. 2020 09:1512:00, Online in Teams

The thesis seminar is a compulsory component of the PhD programme. Organized by Professor Tina Skouen, ILOS.

World map, orange background, black continent
Tid og sted: 29. okt. 2020 09:1512:00, Location: To be announced, depending on the size of the group

Thesis seminar in area studies organized by Professor Ljiljana Saric at ILOS. The thesis seminar is a compulsory component of the PhD programme.

Poster do primeiro semestre
Tid og sted: 29. okt. 2020 18:0019:00, Zoom

Her samles vi for å diskutere et verk på portugisisk som studenter og andre interesserte har lest noen sider av på forhånd. (Tilgjengelig fra nettsiden.) Den som presenterer boka, forklarer hvorfor hun eller han valgte den, forteller hvorfor valgte de sidene det er snakk om, og sier ellers det om forfatteren og verket som hun eller han syns er mest interessant. Deretter kan alle deltakerne diskutere det som har blitt sagt, og si hva de selv syns osv. Alt foregår på portugisisk.

Use o endereço circulo-leitura@hf.uio.no para perguntas, ou inscreva-se se quiser participar regularmente.