Kommende 5 dager

i dag apr.
Rooftops old town
Tid og sted: 21. apr. 2021 15:1517:00, Zoom

Thesis seminar in area studies organized by Professor Ljiljana Saric at ILOS. The thesis seminar is a compulsory component of the PhD programme.

Poster do primeiro semestre
Tid og sted: 21. apr. 2021 18:0019:00, Zoom

Her samles vi for å diskutere et verk på portugisisk som studenter og andre interesserte har lest noen sider av på forhånd. (Tilgjengelig fra nettsiden.) Den som presenterer boka, forklarer hvorfor hun eller han valgte den, forteller hvorfor valgte de sidene det er snakk om, og sier ellers det om forfatteren og verket som hun eller han syns er mest interessant. Deretter kan alle deltakerne diskutere det som har blitt sagt, og si hva de selv syns osv. Alt foregår på portugisisk.

Use o endereço circulo-leitura@hf.uio.no para perguntas, ou inscreva-se se quiser participar regularmente.

23 apr.
Bildet kan inneholde: klær, panne, yttertøy, smil, erme.
Tid og sted: 23. apr. 2021 12:00, Zoom

Vi fortsetter med faglig-sosiale lunsjer hvor kollegaer presenterer temaer fra forskningen sin på en populærvitenskapelig måte, med 20 minutter til rådighet. Tilhørerne spiser lunsjen sin og kan stille spørsmål til slutt. Turen har kommet til Wencke Ophaug og hennes foredrag Min dobbelt-kontrastive fonetiske forskningskarusell.

Doktorgradskandidat Espen Grønlie
Tid og sted: 23. apr. 2021 15:15, Zoom

Cand.philol. Espen Grønlie ved Institutt for litteratur, områdestudier og europeiske språk vil forsvare sin avhandling Cosmopolitanism and/or ethnicism: Ezra Pound’s multilingual poetics for graden philosophiae doctor (ph.d).

Flere kommende arrangementer

Doktorgradskandidat Tom Z. Bradstreet
Tid og sted: 6. mai 2021 15:00, Zoom

Master Tom Z. Bradstreet at the Department of Literature, Area Studies and European Languages will defend his dissertation Towards a Poetics of Posthumanism: Disability, Animality, and the Biopolitics of Narrative in Contemporary Anglophone Literature for the degree of philosophiae doctor (PhD).

Doktorgradskandidat Tom Z. Bradstreet
Tid og sted: 6. mai 2021 15:00, Zoom

Master Tom Z. Bradstreet ved Institutt for litteratur, områdestudier og europeiske språk vil forsvare sin avhandling Towards a Poetics of Posthumanism: Disability, Animality, and the Biopolitics of Narrative in Contemporary Anglophone Literature for graden philosophiae doctor (ph.d).

Bildet kan inneholde: briller, panne, smil, hake, visjon omsorg.
Tid og sted: 7. mai 2021 12:00, Zoom

Vi fortsetter med faglig-sosiale lunsjer hvor kollegaer presenterer temaer fra forskningen sin på en populærvitenskapelig måte, med 20 minutter til rådighet. Tilhørerne spiser lunsjen sin og kan stille spørsmål til slutt. Turen har nå kommet til Samuel Klee og hans foredrag Prisoners in Vegetable Fields: Novel Incarceration Landscapes in the American Midwest during World War II.

Bildet kan inneholde: svart og hvit, dress, monokrom fotografering, stol, vintage-klær.
Tid og sted: 10. mai 2021, Online

Learn more about the masterclass’ topic and programme, register for free and find our contact details.