Praksis

Instituttet for medier og kommunikasjon samarbeider tett med næringsliv og ulike organisasjoner, blant annet i form av studentpraksis.

Bildet kan inneholde: dress, jakke, yttertøy, erme.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

Praksis for bachelorstudenter

IMK er ett av instituttene på fakultetet som har praksis for BA-studenter som en del av studieløpet. Om du ønsker deg en praksisplass hos en av våre samarbeidspartnere ute i næringsliv eller offentlig sektor, eller om du ønsker å jobbe som forsker, har du mulighet til å øve deg på det du ønsker.

Vil du vite mer om hva studentene gjør ute i praksis? Les gjerne praksis- og prosjektbloggen eller spør IMKs studieseksjon.

Praksis for masterstudenter

Er du masterstudent ved IMK og ønsker å få relevant praksis som en del av studiene?

De fleste masterprogrammer og studieretninger på IMK gir deg mulighet til å søke om å få ta emnet JOUR4900 – Internasjonalt prosjektsemester medievitenskap og journalistikk. Dette er et helt semester (30 studiepoeng) med arbeidspraksis, enten i Norge eller internasjonalt. Arbeidspraksis som skal inngå i utdanningsplanen din kan ikke være lønnet. Les mer på emnesiden til JOUR4900, og sjekk oppbygging og gjennomføring for ditt program. 

Les mer om hva våre praksisstduenter på masterprogrammene gjør.

HFs nettside om praksis i masterstudier.

Du kan også søke om å få jobbe som vitenskapelig assistent for en av våre forskere, hvor du blir en del av et større forskningsprosjekt. Les mer om hva en vitenskapelig assistent gjør og meld deg på.

IMK tilbyr også muligheten til et selvvalgt emne. Ved å velge et selvvalgt emne kan du jobbe med prosjekter hvor du i kontakt med våre eksterne partnere. Les mer om dette fra emnesiden

Masterstudenter kan også henvende seg til Vitenskapsbutikken for å samarbeide med næringslivet om sin masteroppgave.

Publisert 30. sep. 2020 17:22 - Sist endret 22. feb. 2022 09:56