Seminarrom i Blindernveien 11

Bruksanvisnig for seminarrommene i Blindernveien 11

Velg innkilde

Rommene her velger FastPC som kilde og starter projektoren automatisk ved oppstart.

Språk byttes ved å trykke på flaggene.

Når den har telt ned går den over til denne visningen:

Velg innkilde - Hva du ønsker å vise fra

Her er kilden du har valgt markert med lyseblått.

Audio (lyd)

Lydpanel - Justere volum på mikrofoner

Her kan du du justere volumet på PC-lyden i rommet.

Hjelp

Under den siste knappen på skjermen finner du kontakt informasjon om du skulle trenge hjelp:

Kontaktinformasjon når du trenger hjelp i et undervisningsrom

Avslutt

Når du er ferdig med undervisningen må du huske å skru av systemet.

Systemet avslutter

Det er viktig, særlig av to årsaker:

• Alle innstillingene nullstilt så det blir likt for nestemann som bruker rommet
  • Prosjektoren og annet utstyr varer lenger
Publisert 28. juli 2017 14:15 - Sist endret 8. nov. 2018 09:58