Hvordan importere en UiO- eller HF-mal (fra Commons)?

Det er laget mange maler ved UiO som du kan bruke for å strukturere emnet ditt i Canvas, også en HF-mal (Norsk og engelsk versjon).

En mal kommer typisk med en ferdig rommeny, og en enkel modulliste eller en forside som du senere redigerer og tilpasser. Alt innhold du importerer fra en mal kan endres av deg etterpå.

Første gang du er inne i Commons må du akseptere at Commons får tilgang til Canvas-kontoen din.

Oppskrift:

1. Velg Commons (1), hak bort 'Vis offentlige ressurser' (2) og søk etter "UiO-mal" (3). Velg deretter ønsket mal (4).

2. Hak deretter av alle emner du vil importere malen til og trykk 'Importere til emne'. Du må ligge på personlisten i emnet (som lærer eller studiekonsulent) for å få opp emnene i Commons.
Tips: Gjør dette først for ett emne, så du er sikker på du velger en ønsket mal.

Se også 4.6 i Kom-i-gang-kurset

Publisert 11. juni 2018 16:57 - Sist endret 12. juni 2018 20:22