Canvas-FAQ ved HF

For litt viderekomne ansatte.

Nye brukere anbefales å begynne med UiOs sider med Canvas for ansatte, eller kurset Canvas A - Å (A -Z)

Emner/rom, maler og blueprint

Personer, brukere og navn i Canvas

Kopiering og import fra emne til emne, fra manuelle emner/rom, Sandkasse eller fra Commons

Dashbord

Konto, innstillinger, varslinger

Forsider og innholdssider

Rommenyen

Fremmøteregistrering

Oppgaver, innleveringer, SpeedGrader og Karakterer

Diskusjoner

Innboks og meldinger

Lagring og bruk av store filer (Canvas har begrenset lagringsplass)

Andre nyttige tips

• Hvordan bruke kalenderen til avtaler (trefftider), og til studentregistrering på aktiviteter?
Publisert 27. mai 2018 13:58 - Sist endret 16. mars 2021 10:24