Hvordan importere innhold fra ett emne/rom til et annet?

Forklaring

Du kan importere (kopiere) alle typer innhold fra ett emne/rom til et annet. Du kan også kopiere hele emnet/rommet i én operasjon, for eksempel om du vil importere en mal, eller kopiere romstrukturen fra forrige gang emnet gikk.

Emnet/rommet du importerer fra kan være et hvilket som helst emne/rom; et vanlig undervisningsrom, en sandkasse eller et manuelt opprettet faggrupperom. Du må ha tilgang til rommet du skal kopiere fra.

Personer blir ikke importert, heller ikke innleveringer, svar på diskusjoner, og så videre.

Oppskrift

1. I rommet du skal kopiere til, velg 'Importer eksisterende innhold' (i høyre kolonne).

2. Velg Innholdstype: 'Kopier et Canvas-emne'

3. Søk etter et emne

4. Velg 'Alt innhold' eller 'Velg spesifikt innhold' og trykk 'Importer'. Skal du importere en mal velger du 'Alt innhold'.

5. Valgte du 'Velg spesifikt innhold' må du nå spesifisere hva du vil importere med 'Velg innhold'. Du ekspanderer innholdstypene med den lille pila. Hak av det du vil importere (kopiere) og trykk 'Velg innhold' igjen.

6. Når importen er ferdig vil det stå 'Godkjent' på rommet du har kopiert fra.

Publisert 15. juni 2018 20:50 - Sist endret 7. des. 2022 11:41