Hvordan importere innhold fra ett emne/rom til et annet?

Forklaring

Du kan importere (kopiere) alle typer innhold fra ett emne/rom til et annet. Du kan også kopiere hele emnet/rommet i én operasjon.

Emnet/rommet du importerer fra kan være et hvilket som helst emne/rom; et vanlig undervisningsrom, en sandkasse eller et manuelt opprettet faggrupperom. Du må ha tilgang til rommet du skal kopiere fra.

Personer blir ikke importert, heller ikke besvarelser, svar på diskusjoner, og så videre.

Oppskrift

1. I rommet du skal kopiere til, velg Innstillinger --> Importer kursinnhold (i høyre kolonne).

2. Velg Innholdstype: 'Kopier et Canvas-emne'

3. Søk etter et emne

4. Velg 'Alt innhold' eller 'Velg spesifikt innhold' og trykk 'Importer'.

5. Valgte du 'Velg spesifikt innhold' må du nå spesifisere hva du vil importere med 'Velg innhold'. Du ekspanderer innholdstypene med den lille pila. Hak av det du vil importere (kopiere) og trykk 'Velg innhold' igjen.

6. Når importen er ferdig vil det stå 'Godkjent' på emnet du har kopiert fra.

Publisert 15. juni 2018 20:50 - Sist endret 15. juni 2018 20:50