Hvordan få sendte meldinger inn i egen innboks i Outlook?

Du bruker Innboks til å sende meldinger til studentene i et rom. Men meldingen havner bare i boksen for sendte meldinger i Canvas, ikke i egen innboks.

Hvordan få meldingen som kopi i egen Innboks i Outlook?

1. Gå til Konto --> Varslinger

2. Under 'Samtaler', sett grønn markering på 'Samtaler opprettet av meg'. Du kan velge om du vil ha varsling umiddelbart, daglig eller ukentlig. Om du nå sender en melding fra Innboks i Canvas, vil du få en varsling i Outlook med en kopi av meldingen.

Publisert 26. feb. 2019 14:48 - Sist endret 26. feb. 2019 14:48