Hvordan bli kvitt overflødige rom/emner i Canvas?

Disse kan kategoriseres i to typer:

1. Tidligere emner/rom som skal bort fra Dashboard

Se Hvordan få bare de emnene jeg ønsker på mitt Dashboard?

2. Emner/rom som er importert fra FS, men som ikke skal brukes

Studiekonsulent på emnet endrer til eksport LMS=N (i FS) på uønskede undervisningsenheter eller -aktiviteter. Dette vil føre til at enheten eller -aktiviteten blir liggende i Canvas som et tomt rom/emne, uten personer i. Bare superbrukere og studiekonsulenter lagt inn på konto vil se det tomme rommet. Rommet vil automatisk bli borte fra Dashboard for alle lærere.

Eksempel: IDE2001 har eksportert to rom til Canvas, men lærer trenger bare ett. Behold LMS=J på und.enheten. Sett LMS=N på und.aktiviteten.
NB: Velg riktig "nivå" på und.aktivitet. Det er bare på partier ("epler") LMS=J/N er relevant.

Klikk for større bilde

Publisert 20. juni 2018 12:38 - Sist endret 10. feb. 2020 14:04