Ingen kommende arrangementer

Aktuelle saker

• thumbnail_image-2 Workshop: New perspectives on late antique recycling. 6. sep. 2019 11:40

Postdoktor og forsker ved Det Norske instituttet, Simon Barker, arrangerte 5. september en workshop med tittelen New perspectives on late antique recycling på Instituttet. Fokus var på bl.a. definisjoner av spolia, forskjellige eksempler på gjenbruk av ulikt materiale i antikken og spørsmål om intensjoner bak gjenbruk av materiale.

• dnir004_-aerial-view-ca-1960 Siri Sande forteller om tidlig norsk forskning i Italia 21. juni 2019 17:53

Det var fullt hus da Instituttet åpnet dørene for det italienske publikum torsdag 20. juni, og mange lovord til Siri Sande for hennes presentasjon av Instituttet's forhistorie.