English version of this page

Forsknings­arrangementer

Kommende 5 dager

20 jan.
Tid og sted: 20. jan. 2021 13:0014:30, Zoom

Everything is connected to everything. The event is part of the NOS-HS workshop series "Scandinavian Internationalist Diplomacy, 1920s-1970s".

21 jan.
Poster do primeiro semestre
Tid og sted: 21. jan. 2021 19:0020:00, Zoom

Her samles vi for å diskutere et verk på portugisisk som studenter og andre interesserte har lest noen sider av på forhånd. (Tilgjengelig fra nettsiden.) Den som presenterer boka, forklarer hvorfor hun eller han valgte den, forteller hvorfor valgte de sidene det er snakk om, og sier ellers det om forfatteren og verket som hun eller han syns er mest interessant. Deretter kan alle deltakerne diskutere det som har blitt sagt, og si hva de selv syns osv. Alt foregår på portugisisk.

Use o endereço circulo-leitura@hf.uio.no para perguntas, ou inscreva-se se quiser participar regularmente.

22 jan.
Bildet kan inneholde: leppe, frisyre, fotografi, skjønnhet, gatemote.
Tid og sted: 22. jan. 2021 10:00, Zoom

Master Ina Louise Stovner ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d): Historiske tablåer. En fortellende billedserie i Riddersalen på Christiansborg slott 1778-91.

Tid og sted: 22. jan. 2021 11:0012:30, Zoom

Finding Cold War Women as Diplomats Hidden in Plain Sight. Open Zoom Keynote Victoria Phillips (London School of Economics).

Bildet kan inneholde: briller, moro, erme, fotografi, hvit.
Tid og sted: 22. jan. 2021 13:15, Zoom

Master Cecilie Takle ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier vil forsvare sin avhandling Honor Codes in Siri Pettersen’s The Raven Rings for graden philosophiae doctor (ph.d.).

Flere kommende arrangementer

Image may contain: Art, Boats and boating--Equipment and supplies, Watercraft, Artwork, Art paint.
Tid og sted: 26. jan. 2021 16:1518:00, Zoom only

Join us on zoom for the first meeting of the Classics seminar in 2021. (The link will be circulated to the Classics seminar list; if you are not on the list but would like to receive an invitation please email the Classics seminar organizer.).

Åpen laptop med Spotify på skjermen.
Tid og sted: 28. jan. 2021 09:0010:30, Zoom

Presentasjon av funn og utfordringer musikkbransjen står ovenfor i utvikling og utnytting av åndsverk i strømmetjenesters og sosiale mediers tidsalder.

Bildet kan inneholde: leppe, kinn, brun, moro, frisyre.
Tid og sted: 4. feb. 2021 12:30, Zoom

Master Ariadne Kostomitsopoulou Marketou ved Institutt for arkeologi, konservering og historie vil forsvare sin avhandling A matter of Colour: Pigment production on late Hellenistic Kos through the material remains of a 1st  c. BCE workshop for graden philosophiae doctor (ph.d).

Bildet kan inneholde: briller, briller, visjon omsorg, produkt, leppe.
Tid og sted: 12. feb. 2021 10:15, Zoom

Master Øyvind Thormodsæter ved Institutt for litteratur, områdestudier og europeiske språk vil forsvare sin avhandling The idiomaticity of emotion in English and Norwegian: A corpus-based contrastive investigation of the phraseology of the three English-Norwegian verb pairs enjoy-nyte, love-elske and like-like for graden philosophiae doctor (ph.d.).

Image may contain: Green, Plant, Leaf, Food.
Tid og sted: 10. mars 2021 12:1513:00, CET. Register for webinar on Zoom.

Can monstrous plants help human beings imagine and transform themselves into more sustainable creatures? In this talk, Dr. Astrid Møller-Olsen analyses fictional plant-human hybrids that question the nature-culture dichotomy and explore alternative paths to understanding the planet as a cross-species environment.