English version of this page

Forsknings­arrangementer

Kommende 5 dager

07 okt.
Tid og sted: 7. okt. 2022 10:1511:15, MultiLing meeting room, HWH 421

Dorte Lønnsman (Associate Professor, University of Copenhagen) will present preliminary results from the project English and the Globalisation in Denmark: A Changing Sociolinguistic Landscape

10 okt.
Bildet kan inneholde: briller, panne, briller, smil, hår.
Tid og sted: 10. okt. 2022 14:1515:00, Scene HumSam, Georg Sverdrups hus

Alle opplever vel ensomhet i løpet av livet, men hvordan håndterer vi det når det blir for overveldende?

En eldre kvinne med lyst hår og briller ser rett frem. Smiler.
Tid og sted: 10. okt. 2022 14:1515:15, Auditorium 3, Domus Juridica

Hvordan oppleves det å bli hengt ut i sosiale medier? Hva skjer? Hva er belastningene og hva kan vi gjøre?

En ung kvinne står bak et høyt bord. Hun blir fotografert og hun smiler.
Tid og sted: 10. okt. 2022 16:1517:00, Auditorium 3, Domus Juridica

Sofie Høgestøl ønsker å avsanne myten om at man må ha A i alle fag for å lykkes.

En ung mann blåser sigarettrøyk inn i munnen på en ung kvinne. Foto
Tid og sted: 10. okt. 2022 18:00, Auditorium 3, Domus Juridica

En dramakomedie om kjærlighet i vår tid. Om å ha alle muligheter i livet, men fortsatt føle seg som verdens verste menneske.

Flere kommende arrangementer

En mannlig standupkomiker med sixpence står på en scene foran et publikum. Han har mikrofon i hånden. Foto.

En mørk dramakomedie som viser hvordan relasjoner og åpenhet kan bedre en tilsynelatende håpløs situasjon.

Image may contain: Glasses, Glasses, Chin, Vision care, Eyebrow.
Tid og sted: 12. okt. 2022 16:1518:00, Aud. 2 Georg Sverdrups Hus, Blindern

In this lecture, Allison Morehead (Queens University) will discuss an interdisciplinary curatorial project that presents the work of Edvard Munch in the light of medical history.

Image of the painting "The treachery of images" by R. Magritte. A pipe on a brown background with the writing "ceci n'est pas une pipe."
Tid og sted: 13. okt. 2022 13:0014. okt. 2022 16:00, Georg Sverdrups hus, Auditorium 2 / Zoom

Colloquium A: Scrutinizing critical concepts and theoretical approaches in studying multilingualism

Bildet kan inneholde: vann, smil, himmel, sky, båt.
Tid og sted: 13. okt. 2022 15:0017:00, PAM 8

MSCA Postdoctoral Fellow Rinni Marliyana Haji Amran will present her project on oil, environment and national identity in Bruneian fiction, and Professor Rebecca Scherr will talk about what comics offer in terms of future-visualizing and future-thinking.