English version of this page

Forskningsaktuelt

Aktuelle forskningssaker

Forskningsarrangementer

• robin-worrall-fpt10lxk0cg-unsplash Medieforskerkonferansen 2020: Tillit til medier overalt og alltid? 22. okt. 2020 00:00

Tillit til medmennesker, samfunnsinstitusjoner og systemer er avgjørende for et velfungerende samfunn. Men hvilken betydning har tillit i et samfunn der data og tjenester er overalt?

• Trump, Biden og slaget om USA 23. okt. 2020 12:00

Det er klart for semesterets andre lunsjseminar, og denne gangen er det ingen ringere enn Hans Olav Lahlum som kommer på besøk.

• naderer_vegg Disputas: Vold i middelalderens borgerkriger 23. okt. 2020 12:30

Master Max Naderer ved Institutt for arkeologi, konservering og historie vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Love and Fear. Debating violence in the political culture of the ‘civil war’ period in Norway and Denmark, c. 1130-1240.

• sumer-is-icumen-in_ms Musikkforelesning om engelsk språkhistorie 27. okt. 2020 19:00

Kom og hør om britisk historie og engelsk språkhistorie. Det blir fremført sanger fra historien i løpet av forelesningen.

• black-lives-matter-nett-(3) Black Lives Matter: Past, Present and Future 28. okt. 2020 09:00

Rasisme og representasjon er aktuelle tema foran valget i USA i november. Universitetsbiblioteket ønsker å bidra til debatten rundt disse temaene med en paneldiskusjon der temaene ses både i et historisk, samtidig og fremtidig perspektiv.