Truls Strand Offerdal

Bilde av Truls Strand Offerdal
English version of this page
Brukernavn
Besøksadresse Gaustadalléen 21 Forskningsparken 0349 Oslo
Postadresse Postboks 1093 Blindern 0317 Oslo
Andre tilknytninger Det humanistiske fakultet (Student)

Truls Strand Offerdal forsker på retorikk og risikokommunikasjon. I PhD-prosjektet ‘Retoriske strategier, risiko og pandemier i Norge, Sverige og Danmark’ undersøker han hvordan offentlige helseorganisasjoner kommuniserer rundt risiko, smitte og helse, hvilke retoriske strategier som tas i bruk, den retoriske situasjonen og hvordan organisasjonene forholder seg til kanalvalg i et hybrid mediesystem. Prosjektet er en del av ‘Pandemic Rhetoric’ (PAR)

 

Truls er utdannet i medievitenskap ved Institutt for medier og kommunikasjon hvor han skrev masteroppgave om strategisk kommunikasjon i en arbeidslivskonflikt i norske havner. Han har også bachelorgrad i Kultur og Kommunikasjon fra UiO. Andre forskningsinteresser inkluderer politisk kommunikasjon, sosiale bevegelser, digitale politiske kampanjer og politisk historie. Han har også jobbet som vitenskaplig assistent for POLKOM-gruppen

Publikasjoner

Se alle arbeider i Cristin

  • Offerdal, Truls Strand (2021). Hva har det ikke vært lov til å snakke om under pandemien? Er det deler av forskningen vi ikke har kunne dele og diskutere fritt, i frykt for å bli oppfattet som konspirasjonsteoretikere?

Se alle arbeider i Cristin

Publisert 19. feb. 2020 10:45 - Sist endret 18. juni 2020 11:06