Superbrukere på HF

Hva gjør en superbruker i Canvas?

Det primære kontaktpunktet for studenter er HF-studieinfo, sekundært studiekonsulent på emnet.
Det primære kontaktpunktet for lærere er også studiekonsulent på emnet.

Superbrukere ved HF har følgende funksjoner:

• Har tilgang til alle Canvas-emner på enheten.
  • Fungerer som ekstra brukerstøtte på enheten, når studiekonsulent ikke er tilstede.
  • Kan svare på spørsmål og løse problemer litt utover basis funksjonalitet i Canvas. (Basis funksjonalitet tilsvarer kursopplegget på innføringskursene)
  • Kan slå sammen emner i Canvas
  • Kan bistå lærere i å opprette grupper og seksjoner på emnet, herunder det å få alle FS-partier (grupper, seminargrupper) inn i ett emne i Canvas. (= det å slå sammen emner i Canvas).
  • Kan bistå lærere i å importere kursinnhold fra andre eller tidligere emner.
  • Kan bistå lærere i å importere en UiO- eller HF-mal til emnet.
  • Kan administrere ressurser på kontonivå (institutt/senter), for eksempel felles vurderingsveiledninger og Blueprint-emner
  • Kan bistå studiekonsulenter med eventuelle feil i FS. (Relatert til eksporten av emner, partier, studenter og lærere til Canvas).
  • Er kontaktpunkt for fakultetet ut til enhetene.
  • Har rettigheter til å legge til teststudenter på enhetens emner.

Publisert 23. mars 2018 09:59 - Sist endret 10. feb. 2020 14:09