Andre

Tidligere

Maleri fra 1700-tallet med en dame som holder en dukke og en mann som rir,
Tid og sted: 2. mai 2022 13:0015:00, Nasjonalbiblioteket, Henrik Ibsens gate 110, Oslo

Kongen av Danmark-Norge innførte skrivefrihet i september 1770 som første land i Europa uten noen form for sensur.

Bildet kan inneholde: fotografi, hvit, svart, svart og hvit, flash fotografering.
Tid og sted: 28. apr. 2022 20:0021:00, Litteraturhuset

Johan Jönson, Signe Gjessing og Morten Langeland, tre av Skandinavias mest betydningsfulle poeter, møtes i Oslo for å lese egne dikt, og vi får være med.

Three girls seated around a table. They are smiling and appear to be conversing. On the table is a take-away cup and an open book. The background is an open modern school foyer.
Tid og sted: 23. mars 2022 13:0015:00, Niels Treschows Hus, 12. etg.

All interested students are invited to a 'Pop-Up Café' where you will be able to meet representatives for the different masters' programmes (and more) at the Institute for Linguistics and Scandinavian Studies (norwegian: Institutt for lingvistiske og nordiske studier/ILN) while you are provided a free snack.

Tre jenter sitter rundt et bord. De snakker med hverandre, og smiler. På bordet er det en take-away kaffekopp og en bok. Bakgrunnen er et åpent skole-lokale.
Tid og sted: 23. mars 2022 13:0015:00, Niels Treschows Hus, 12. etg.

Alle interesserte studenter er inviterte til 'sprettoppkafé' hvor du kan møte representanter for de forskjellige masterprogrammene (m.m.) ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier mens du får noe godt å spise. Gratis servering!

Bildet kan inneholde: verden, blå, azure, gest, hjelm.
Tid og sted: 7. feb. 2022 16:1517:30, Seminarrom 4, Sophus Bugges hus

Informasjonsmøte om utveksling for ILN-studenter

ILN ønsker velkommen til informasjonsmøte om utveksling og nordisk prosjektsemester mandag 7. februar, i Sophus Bugges hus, seminarrom 4. Påmelding HER.

Bildet kan inneholde: briller, ansikt, briller, hode, skulder.
Tid og sted: 26. mai 2021 14:0016:00, Zoom

Zoom is UiO's preferred tool for making audio- and video recordings for teaching and research purposes. In this talk we will learn about how we can optimize sound and video quality when using Zoom for data collection.

Bildet kan inneholde: briller, ansikt, briller, hode, skulder.
Tid og sted: 25. mai 2021 13:0014:00, Zoom

An important first step in all research including human participants, is to obtain consent. What are the challenges related to obtaining consent when you collect data online, and how can we overcome these challenges?

Bildet kan inneholde: briller, nese, hår, briller, kinn.
Tid og sted: 22. apr. 2021 10:0012:00, Zoom

Good research data management is increasingly important and a data management plan can guide researchers' data handling both during and after the research project. Here we present guidelines and challenges for handling research data in the context of online data collection.

Bildet kan inneholde: panne, smil, øyenbryn, skjegg, dress skjorte.
Tid og sted: 21. apr. 2021 10:0011:00, Zoom

Dagfinn Bergsager fra USIT innleder om Nettskjema og TSD.

Bildet kan inneholde: person, klær, panne, nese, kinn.
Tid og sted: 20. apr. 2021 14:0015:30, Zoom

Natalia Kartushina will present the online test platform eBabyLab, developed with researchers from Department of Psychology (UiO) and School of Psychology, University of Nottingham, Malaysia.