English version of this page

Publisert 24. sep. 2018 14:13

Mandag denne uken fikk MultiLing veldig hyggelig besøk av en hel gjeng med ungdommer. Ungdommene er elever på Nydalen videregående skole, og de ønsket å besøke MultiLing for å lære mer om emner knyttet til flerspråklighet!

Publisert 20. aug. 2018 14:11

Studentene fylte lokalene til randen da vi i anledning studiestart åpnet den sosio-kognitive laben vår eksklusivt for nye masterstudenter ved instituttet. Det lover godt for den fremtidige flerspråklighetsforskningen!

Illustrasjonsfoto: Anders Lien/UiO
Publisert 15. aug. 2018 13:49

Senter for fleirspråklegheit (MultiLing) lyser i år ut tre MA-stipend à kr 15 000 til tre studentar som skriv om eit emne som fell innanfor eitt av temaområda for MultiLing: fleirspråkleg kompetanse, fleirspråkleg praksis og fleirspråkleg forvalting. Det er eitt stipend knytt til kvart temaområde.