English version of this page

Forskningsaktuelt

Aktuelle forskningssaker

Forskningsarrangementer

• Velkomstmøte for nye bachelorstudenter 16. aug. 2021 11:00

Institutt for medier og kommunikasjon ønsker alle nye studenter på bachelorprogrammet i medier og kommunikasjon velkommen!

• Velkomstseremoni 16. aug. 2021 15:00

Universitetet i Oslo ønsker deg velkommen med en høytidelig markering av studiestart. Det blir taler, gjester og musikk. Seremonien markerer at du endelig er UiO-student!

• Informasjonsmøte for nye bachelorstudenter 17. aug. 2021 13:00

Det er mye å sette seg inn i som ny student. Denne dagen blir det gitt viktig informasjon som du må få med deg.

• Foreningsdagene 19. aug. 2021 00:00

Å bli med i en studentforening kan være det smarteste du gjør ved siden av studiene. På foreningsdagene kan du bli kjent med mylderet av studentforeninger ved UiO.

• Registreringshjelp 19.august 19. aug. 2021 10:00

Trenger du hjelp til å registrere emner i StudentWeb? Da kan en av studiekonsulentene ved IMK hjelpe deg. I tillegg er det mulig å spørre om andre ting, dersom du lurer på noe annet enn oppmelding.

• Humanist, Javisst! 19. aug. 2021 14:00

Velkommen til grilling i Ivar Aasens hage!