Forskningsaktuelt

Aktuelle forskningssaker

Forskningsarrangementer

• studentslippet_660_norsk Studentslippet 24. aug. 2019 10:00

Studentslippet er en «bli-kjent-med-byen-dag» hvor du kan besøke kulturattraksjoner og utforske nye områder i Oslo. Kom med faddergruppen din eller på egenhånd - her kan du få en pop-up faddergruppe for dagen!

• eva-krarup-nielsen Presentasjon av masteroppgave: Eva Randa Krarup Nielsen 26. aug. 2019 15:00

Kandidaten vil presentere masteroppgaven sin: «At tage luften ud af frygtballonen» Et kvalitativt studie af terrordækningen i skandinaviske public service-medier for børn

• wilson Disputas: «Open Government» og politisk deltagelse: globale normer i Norge 28. aug. 2019 12:15

Master Christopher Ben Wilson ved Institutt for medier og kommunikasjon vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Multi-stakeholder promotion of civic participation: assessing the Open Government Partnership’s influence on national policy.

• presset Informasjonsmøte - PRESSET 28. aug. 2019 16:15

Studentmagasinet PRESSET. søker nå nye medlemmer til redaksjonen, og inviterer til et spennende informasjonsmøte onsdag 28. August!

Ny student, og usikker på hva du skal gjøre med tiden din? Interessert i medier, kultur og nyheter? Eller er du bare klar for å bli med Oslos hyggeligste redaksjon?

Møt opp på rom 205 onsdag 28. August, og ta med deg alle vennene dine! PRESSET. trenger din hjelp!

• utveksling-485x228 Informasjonsmøte om utveksling (BA/MA) og Internasjonalt prosjektsemester (Interpro, MA) 29. aug. 2019 11:15

Velkommen til informasjonsmøte om utveksling torsdag 29. august kl. 11.15-13.00, rom 435 ved IMK (Forskningsparken). Det vil først være fokus på utveksling for BA-studenter, før vi går videre til MA-studenter og internasjonalt prosjektsemester den andre timen.

• 170818_al_071 Klar, ferdig, UiO! 30. aug. 2019 09:30

Tipsene som hjelper deg i gang med studiene! En dag fylt med korte foredrag om studieteknikk, skriving, motivasjon, karriere og mye mer. Du får svar på spørsmål som "Hvordan komme i gang med lesing, oppgaver og eksamensforberedelser?" og "Hva gjør en kollokviegruppe?"

• Final seminar: Elisabeth Brun 4. sep. 2019 13:00

Final seminars at the IMK give our candidates an opportunity to give a public presentation of the final draft of their PhD thesis before the submission, and get feedback from the opponent.

• Final seminar (PhD): Ragnhild Kristine Olsen 6. sep. 2019 12:30

Final seminars at the IMK give our PhD candidates an opportunity to give a public presentation of the final draft of their PhD thesis before the submission, and get feedback from the opponent.

• Medieestetisk arbeidsseminar 6. sep. 2019 13:15

I. Kim Wilkins presenterer en artikkel i utvikling.

II. Synne Tollerud Bull og Elisabeth Brun presenterer deres prosjekt i utvikling om "Environmental Humanities".

• yazdani Disputas: Wolfgang Tillmans bildeøkologiske praksis 12. sep. 2019 13:15

Master Sara Rundgren Yazdani ved Institutt for medier og kommunikasjon vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Self-Sufficient Images: Art, Media and Ecologies in the Works of Wolfgang Tillmans.

• whitney-davis-216x289 FORART LECTURE 2019: Whitney Davis on Pictorial Art and Global Psychological Modernity 13. sep. 2019 18:00

In this lecture, Whitney Davis (Berkeley) will discuss the evolutionary modernity of picture-making in the human species.

• Medieestetisk arbeidsseminar 11. okt. 2019 13:15

Taina Bucher presenterer et uferdig arbeid.

• Final Seminar (PhD): Linn-Birgit Kampen Kristensen 17. okt. 2019 10:00

• Medieestetisk arbeidsseminar 1. nov. 2019 13:15

Aud Sissel Hoel presenterer en artikkel med arbeidstittelen "Image/medium/machine/milieu: An operational approach to media theory".

• Medieestetisk arbeidsseminar 6. des. 2019 13:15

Gjesteforsker Bülent Somay presenterer et uferdig arbeid.