English version of this page

Ressurser

Ørkenslott i Jordan.
Ørkenslott i Jordan.

Midtøstenbloggen

I midtøsten-bloggen vil faglærere og andre forskere ved IKOS’ nye Senter for islam- og midtøstenstudier blogge om relevante spørsmål for utviklingen i regionen.

Bidragsyter

Bjørn Olav Utvik

Professor i Midtøstens historie 

Journal of Arabic and Islamic Studies

Journal of Arabic and Islamic Studies (JAIS) er en internasjonal, fagfellevurdert journal som er open-access. Den er også verdens mest leste journal innen arabisk, islamske studier og midtøstenstudier.

Babylon

Babylon – Nordisk tidsskrift for Midtøstenstudier er Nordens ledende vitenskapelige tidsskrift om samtidens Midtøsten. Tidsskriftet ble open-access i februar 2017.

Nordisk selskap for midtøsten-studier

Det nordiske selskap for midtøsten-studier er en uavhengig, ideell organisasjon for forskere i de nordiske landene som jobber med temaer knyttet til Midtøsten.

Fagutvalget for Midtøsten-studier

Fagutvalget for Midtøsten-studier (Facebook) ved UiO er her for å bidra til et godt studiemiljø for deg som studerer Midtøsten-studier.

Babel filmklubb

Babel filmklubb (Facebook) er en forening som annenhver torsdag arrangerer visning av film om og fra Midtøsten og Nord-Afrika. Arrangementene er åpne for alle. Inngang og servering er gratis.

Andre relevante blogger