English version of this page

Aktuelle forskningssaker

Helge Jordheim og Camilla Stoltenberg i et radiostudio
Publisert 19. feb. 2021 08:31

Mens noen har fått livet satt på vent, jobber andre døgnet rundt for å håndtere koronakrisen. Hva har pandemien gjort med vår opplevelse av tid? Hør Camilla Stoltenberg og Helge Jordheim i podkasten Universitetsplassen.

Bildet kan inneholde: person, hode, nese, kinn, frisyre.
Publisert 29. juni 2017 13:32

– Resultatene fra NFRs store internasjonale evaluering av humanistisk forskning i Norge ble lagt fram 23. juni. Dette er veldig gledelig lesning for IKOS, skriver instituttleder Bjørn Olav Utvik.

Publisert 23. mai 2017 15:00

TV-serien SKAM speiler religionens plass i det norske samfunnet, sier professor Dag Øistein Endsjø. Fra høsten tilbyr religionshistorie et helt nytt emne: "Religion i SKAM".

Publisert 16. mai 2017 14:34

Den tunge luftforurensningen har vekket kinesernes miljøengasjement. Et mylder av apper gir folk mulighet både til å sjekke luftkvaliteten der de er, og til politisk aktivisme.