Canvas-FAQ ved HF

For litt viderekomne ansatte.

Nye brukere anbefales å begynne med UiOs sider med 'Er du ny i Canvas'?

Emner/rom, maler og blueprint

Personer, brukere og navn i Canvas

Kopiering og import fra emne til emne, fra manuelle emner/rom, Sandkasse eller fra Commons

Dashbord

Konto, innstillinger, varslinger

Forsider og innholdssider

Rommenyen

Fremmøteregistrering

Oppgaver, innleveringer, SpeedGrader og Karakterer

Diskusjoner

Grupper og gruppehjemmesider

• Hvordan lage grupper av studentene?
  • Hvordan lage grupper av studentene som tilsvarer seksjonene/gruppene fra FS?
  • Hvor finner jeg gruppehjemmesidene som tilhører hver gruppe?

Innboks og meldinger

Lagring og bruk av store filer (Canvas har begrenset lagringsplass)

Andre nyttige tips

• Hvordan gi studentene skriverett på en innholdsside? (Kan brukes til å la studentene registrere seg på en liste med aktiviteter)
  • Hvordan bruke kalenderen til avtaler (trefftider), og til studentregistrering på aktiviteter?
Publisert 27. mai 2018 13:58 - Sist endret 10. jan. 2020 13:04